Veel keuze bij de aanschaf van een condensatieketel

bewust met energieEen installatiebedrijf heeft vaak experts aanwezig in condensatieketels. Er is een ruim aanbod HR ketels, en er wordt ook onderhoud aan meerdere merken gedaan. Heeft u een nieuwe ketel nodig, bent u dus op de goede plek. De websites hebben in sommige gevallen alle beschikbare ketels en specificaties online staan. Zo is er bijvoorbeeld de Remeha Avanta welke zeer populair is. Dit is zeer handig, zo kunt u direct vergelijken en aanpassen op basis van uw wensen. Uiteraard kunt u ook even telefonisch contact zoeken om persoonlijk advies te krijgen voor uw woonsituatie.

Advies op maat

Geen enkele woning is natuurlijk gelijk en de grootte van uw woning speelt ook een belangrijke rol. Ook is het van belang om te weten of u gebruik maakt van vloerverwarming, u heeft dan over het algemeen namelijk extra capaciteit nodig. Installatiebedrijven werken vaak met verschillende merken, en u heeft dus een zeer ruime keuze. Ook voor de kleinere beurs zijn er diverse zaken mogelijk op het gebied van CV ketels.

Informeer naar de verschillende modellen. Uitleg of advies kunt u uiteraard altijd opvragen. De complete prijs inc. installatie wordt online vermeldt. Geen bedragen die u niet had aan zien komen dus. Installatie wordt vaak door het bedrijf gedaan en het is wel belangrijk om te weten of de kosten inclusief de installatie zijn. Anders moeten deze nog apart worden berekend.

Naast nieuwe ketel direct onderhoudscontract afsluiten

groene energieNaast een CV ketel, heeft u ook de keuze voor een onderhoudscontract. Uw CV ketel wordt dan jaarlijks grondig schoongemaakt en ge├»nspecteerd op belangrijke punten. Dit onderhoud zorgt ervoor dat uw HR ketel langer door kan, dit is dus een goede zet. Een goed functionerende CV ketel zal een stuk langer goed blijven met het nodige onderhoud. Alle ketels die geplaatst worden zijn condensatieketels. Met deze nieuwe modellen CV ketels staat effici├źntie hoog in het vaandel. Met de stijgende gasprijzen, is het prettig om te weten dat uw nieuwe ketel minder gas verbruiken.

Voor meer informatie kunt u bij de Eilanden kijken naar een goede deal. Uw ketel vervangen?